Jdi na obsah Jdi na menu
 


Red velvet

 

 

 

 

 

 

 

Mé první - trochu agresivní barvy krémů.... ty už  nedělám :)

Na 12ks rudých sametových si připravíme:

120 g hladké mouky (do té přimíchám od oka trochu kypřícího prášku a společně přesiji do misky)
lžičku kakaa
125 g krupicového cukru
135 g másla (změkklého)
2 vejce
2 lžíce podmáslí
půl lžičky vanilkového extraktu (koupíte např. ve Vanilkovém obchodě)
na špičku lžičky červenou gelovou barvu na potraviny (já použila tuto červenou barvu na potraviny)
necelou lžíci jablečného octa

Vše jsem umíchala ručním šlehačem.

Do plechu na muffíny dám košíčky a do 2/3 je naplním. Těsto má hustší konzistenci, takže dávám do košíčků lžící.

Troubu předehřeji na 160 stupňů (já tedy peči na klasické troubě bez horkého vzduchu) a dám péct cca 15-20 minut, zkouším píchnout párátkem.

Krém jsem připravila od oka - dala jsem trochu másla, umíchala s moučkovým cukrem (dle chuti) a přidala cca 3 lžíce mascaropone a maličko modrého barviva na potraviny). Na závěr posypala růžovými kuličkami.

Zdobila jsem špičkou, která je značena 1M

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< srpen / 2019 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 28092
Měsíc: 670
Den: 24